Wie ben ik voor jullie
Ik kan het niet meer
Ik wil het niet weer
Heb al genoeg geleden
Wil niet meer pijn leiden
Ben het zat
Ik heb het gehad
Wie ben ik voor jullie
Een persoon wat niet
Om jullie geeft,
En geen liefde heeft
Wat is dit allemaal toch weer,
Ik kan het niet meer…
Ik wil geaccepteerd worden
Ik wil plezier met jullie hebben
Ik accepteer jullie zoals jullie zijn
Waarom geven jullie me dan pijn
Wat heb ik misdaan
Wat heb ik gedaan
Ik wil ook normaal zijn
Ik weet ik ben nu niet normaal
Ik voel me kaal
Ik ben moe
Ik kan het niet meer aan
Wie ben ik voor jullie