Geluiden van toen
Laten mij beseffen
Het heden is het heden niet
Zonder mijn tranen
Zonder mijn tranen uit mijn hart.
Brekend in kleine stukjes
Zwerft het doelloos rond
Verlangend naar een eerder verleden
Heimwee vernietigt mij
In zijn donkerste nachten.
Beelden van toen
Laten mij weten
Ik ben niet wie ik ben
Zonder mijn tranen
Zonder mijn verleden.
Laat mij dan maar een leugen zijn
Een geest zonder begin
Onzichtbaar voor het later.
Niet levend in het nu.
Heimwee naar het niets.
Mijn martelaar, nostalgie.