Fases van de liefde,
Betoverd worden in het zonlicht,
samen zijn in de maneschijn.
De warmte straalt van je gezicht,
de rest van de wereld leek zo klein.
Het was alsof wij boven alles stonden...
Toen opeens die donderslag gevolgd door een bliksemschicht
Waarom dacht ik dat wij altijd samen zijn konden,
tranen lopen over mijn gezicht.
Ik kijk naar buiten en zie de regen.
Het houdt nimmer op,
ik kan er niet meer tegen,
zonder jou staat mijn wereld op z'n kop.