Jij bent degene die ik liefheb
die ik haat, die ik benijd
degene die ik verafschuw
degene die mij bevrijd
Jij maakt het beste in me los
het slechtste en mijn zijn
jij laat me zijn wie ik echt ben
degene achter schone schijn
Jij bent waarvan ik huil
die ik hekel om het slechte
jij bent waarvan ik hou
die ik verdraag om het echte