overleden veelste vroeg.
omdat je die akelige ziekte bij je droeg.
iedereen is geschokt.
niemand weet wat te zeggen.
de dood,. het is niet uit te leggen..
je eeuwige rust,daar was je nog niet aan toe.
nog zoveel dingen......
nu in gedachten,
vergeten worden zul je nooit..
Jou leven was nog niet voltooid !
rust zacht!
sandra