Als ik heel diep in je ogen kijk zie ik een twijfel waar je niet over wil praten je voorzichtig vragen wat er met je is kan ik dan niet laten.
Je bevochtige ogen kijken me lang aan maar er valt geen woord.Maar het lijkt wel door mijn vraag dat je even word
herrinerd aan wat jou zo stoort.Je wilt even niet aan de werkelijkheid denken of iets zeggen.Omdat je nu nog even bij me wilt zijn en nog geen nieuwe brug wilt gaan verleggen.
Een beangstigend gevoel kruipt in me en maakt me bang voor je mond.Mijn hart voelt veel verdriet het is net een kaarsje dat brand tot een einde het lont.
Je hand glijd nog een keer over mijn wang en je grijpt me vast.Je gezichtje druk je stevig tegen me aan en zegt dat jouw hartje presies in de mijne past.
Tranen glijden uit je ogen maar een besluit durf je niet te nemen want je houd nog teveel van mij.
Totdat je de moed hebt gevonden en alles hebt op een rij.Maar ik hoop dat ik straks wakker word en die dag niet zal komen.Laat dit dan alsjeblieft een nachtmerrie zijn in plaats van dromen.