Weer eens een stomme vraag,
Maar hoe dicht laat jij iemand komen bij jou?
Weer eens een stomme vraag,
Maar hoe dicht laat (mag) jij, (n)iemand (komen) bij jou?
Weer eens een stomme vraag,
Maar hoe dicht laat jij iemand komen bij jou?
En nog eentje mag iemand bij jou zijn,
Of jij alleen bij de ander?
Weer eens een stomme vraag,
Maar hoe dicht laat jij iemand bij jou komen?
En nog eentje,
Mag iemand bij jou zijn?
Vraag:
Zullen we een wedstrijdje doen wie het beste naar het plafond kan staren?
Verstuurd, Waar maak jij, je het meeste druk over?