Dan is ‘voor altijd’ een stuk korter
Dan ik altijd heb gedacht.
Een stuk moeilijker
Als je niet meer lacht.
Dan is ‘voor altijd’ verdwenen
Als sneeuw voor de zon.
Gesmolten uit het leven
Omdat ik niet meer kon.
Dan is ‘voor altijd’, nooit meer.
Gestorven aan de leugen.
Voor altijd begraven onder je huid
‘voor altijd’ kan niet deugen.
En ‘voor altijd’ is verdwenen
Uit je ziel, uit je hart, uit je hoofd
Voor altijd zal je herinneringen sparen
Voordat, ‘voor altijd’ is gedoofd.