Lieve Mama
Zij die lacht zonder gevoel
Dit is een onbereikbaar doel
Maar toch knokt ze door.
En doet ze er alles voor
De kracht van haar moed
Stroomt nog door haar bloed
Het is mijn moeder die veel pijn verdraagt
Die al haar verdriet bij zich draagt
Me zusje verliet me moeder zomaar
En daarom respecteer ik haar
Ik zal ervoor je zijn mama in alle tijden
Ik wil niet dat je hier onder moet lijden
Ik sleur je wel er doorheen
En ik beloof je mama: ik laat je nooit alleen
Zie hoe ze knokt voor dit gevecht
Het is zo onterecht
Opgeven doet ze niet
Niemand die het ziet
Waarom is het leven hard
En alles eromheen zo verward
Maar mama wat je ook doet
Onthou dit goed
Jij bent de enige wie ik zo waardeer
Elke dag een beetje meer!
Veel liefs,