Lieve mama,
Om te beginnen voor jou dit cadeau, omdat je het zo verdient.
Een heerlijke behandeling, daar ben je wel van gediend.
Een gedicht voor jou maken, dat is wat ik wil.
Maar steeds als ik schrijf, dan valt het stil.
Ik weet niet waar ik moet beginnen, er moet zoveel gezegd.
Allereerst mijn dank, voor de steun die je mij toelegt.
Je weet niet hoeveel ik je dankbaar ben, voor alles wat je doet.
Je helpt met problemen en ook financieel, dat doet mij erg goed.
Een betere moeder, kan ik mij niet wensen.
Je staat altijd, overal voor klaar.
Ik vind het fijn dat ik met je kan praten zonder grenzen.
Alles kan ik bij je kwijt en alles wat ik zeg is waar.
Ik weet dat jij er altijd voor mij bent.
Ook als ik even niemand kan vinden.
Jij die mij door en door kent.
Wat ons naar elkaar toe doet binden.
Ik hoop dat onze relatie zo blijft,
En niet met de tijd mee weg drijft.
Ik hoop dat je geniet van je dag,
Dat je maar mag lopen met een lach.
Ik hou heel veel van je,
En zal dit altijd blijven doen.
Want jij blijft altijd mijn mama,
En niemand die daar wat aan kan doen!
Heel veel liefs,
Judith
* voor moederdag