Een schouwspel van licht alleen,
afwisseling van kleuren
Zie je het verhaal erachter?
Kan je het al raden zonder woorden?
Kijk, snel!, want straks is het moment verloren
nog een paar seconden, één ogenblik,
en het gezicht gaat voorbij ...
De zon gaat schuilen
Mag ik je morgen weer aanschouwen?