Mama...
Mama,die stevige greep,
die armen om me heen,
ik voel ze niet mama,
ik voel me zo alleen...
Mama,'s avonds je woorden,
waar blijven ze nou,
ik kan ze hier niet horen mama,
ook al weet ik precies wat je zeggen zou...
Mama,je ogen die me aankeken,
tot het diepste van de nacht,
waar zijn die dan mama,
ik had ze hier voor het slapengaan verwacht...
Mama,je liefde die je gaf,
en de woorden die je zei,
ik kan ze niet ontvangen mama,
je bent zo ver weg van mij...
Mama,ik mis zo je warmte,
en dat je me in me bedje leg,
ik mis het zo mama,
ik wil bij jou zijn,ik wil hier weg...
Mama,ondanks de afstand ontvang ik 1 belangrijk ding van jou,
dat is dat je toch nog over me waakt mama,
en me laat weten dat je nog zoveel van me hou...