mijn huis nu de verkoop in
het gaat allemaal zo snel
en dat in positieve zin
dat begrijp je natuurlijk wel
want ik woon nu samen
samen met jou
mijn lieve lieve vrouw
voel me gewoon geweldig
wie had dat ooit gedroomd
geen van beiden
liefde die door mijn lichaam stroomt