een wereld vol kleuren,
zij ziet alles zwart-wit.
het zal haar gebeuren,
ze kijkt voor uit en zit.
ze lacht heel snel,
haar verleden in haar hoofd.
haar leven een hel..
haar hart gedoofd,
haar bleke gezicht.
het zwarte haar,
2 donkere ogen op de muur gericht.
2 witte handen gevouwen in elkaar,
niemand die haar aan kijkt.
niemand die haar wil zien,
iedereen die haar ontwijkt.
is dit wat ik verdien..?
dat is het laatste wat ze riep,
ze voelde zich alleen.
voor het laatst dat ze lacht,
zo zie je maar een kleurrijk leven had ze geen.