Vakanties zonder jou.
Zijn zo grijs en grauw.
Ik werk gewoon door.
Maar zonder plezier hoor.
Ik mis je elke dag.
Ik denk dat het tussen ons niet lukken mag.
De dagen gaan dan lang zo snel niet voorbij.
Dan wanneer er sprake is van wij.
Roken, babbelen en lachen met anderen is niet zo fijn.
Het liefst van al zou ik bij je willen zijn.
Ik tel de dagen af totdat je weer komt.
Tot dan loop ik gelijk een zombie vermomd.
Zoveel liefde als van jou heb ik nooit gekend.
Iedere dag wordt het moeilijker als jij niet bij mij bent.
Terwijl een ander volop geniet.
Hoeft vakantie voor mij niet.
De vakantie is dan eindelijk voorbij.
Jij staat dan weer voor mij.
Ik zou dan blij moeten zijn.
Maar het doet alleen maar pijn.
Waar we verder zouden moeten gaan
Beginnen we weer van voren af aan
Zolang ik van je blijf houwen
Blijf ik aan onze relatie bouwen.
Gokkend dat jij je net zo voelt.
Begrijp ik dat ook jij het zo hebt bedoeld.
Hopend dat we met de zomervakantie nou eens fijn.
Al is het maar voor één keer bij elkaar kunnen zijn.
9-5-07