:: Geluk onbetwist ::
Vervaagde gedichten
en enkel herinneringen.
Als ik nu -na lange tijd-
weer eens lees
van geweldige momenten
en ook minder fijne dingen.
De steun en het delen
zorgvuldig bewaard.
Is het geluk daarna
-mijn ervaring-
onbetwist
de moeite waard.