13-05-07
Tussen ons
Vertel dit niet verder dit is tussen ons twee
Je ogen doen me denken aan de zee
De mooiste die ik ooit heb bekeken
Dat heb ik ook nooit verzwegen
Je gezicht is net een beertje, zo lief
Net een hondje, een hartendief
Woorden die zijn uitgesproken
Blijven door me hoofd spoken
Samen gaan we de wereld te boven
Want jou hart zal ik voor mezelf roven
Niemand zal er in de buurt komen
Zelfs niet in hun dromen
Je bent namelijk veels te speciaal
Zo een prachtig verhaal
Mijn prins met het witte paard
Nou eigenlijk mijn lieve schaap zonder staart
Maar toch houd ik van je met heel mijn hart
Geraakt door cupido’s dart?
Dat is een vraag die ik liever pas
Ik denk dat het namelijk mijn hart zelf was
Geheimen kennen we niet voor elkaar
Samen zijn we een schattig maar sterk paar
Dus blijf ik daar aan je zij
Je laat me lachen, je maakt me blij
Je laat me nooit vallen in een gat
Ik houd van je lieve schat
Dus vertel dit niet verder houd dit tussen ons twee