Mijn nachtmerrie.....
Eens had ik een nachtmerrie, die continue aanwezig was,
het was, iets bizars
Die nachtmerrie, controlleerde mijn leven,
het was, dat jij niks meer om mij zou geven.
Die nachtmerrie, daar moest ik mee leren omgaan,
het was, dat je mij liever zou zien weggaan
Die nachtmerrie, maakte me gek,
het was, dat je het vervelend vond, die lieve kusjes in je nek.
Die nachtmerrie, die ik in mij had,
het was, dat je mij nooit meer zou zeggen "ik vind je een schat"
Die nachtmerrie, gaf onze liefde smaad,
het was, dat je me zou verlaten, zonder een woord of daad
Die nachtmerrie, bracht een kloof tussen jouw en mij,
het was, dat je geen lieve woordjes tegen mij zei.
Die nachtmerrie besloeg ook een deel van mijn verleden,
het was, dat ik veel pijn heb geleden.
Die nachtmerrie, waar ik zou mee kunnen leren leven,
is nu voorgoed verdwenen.
Die nachtmerrie, het is nu allemaal zo koel
het is veranderd in een dagelijks rot gevoel.
Die nachtmerrie is nu een realiteit,
ik word wakker en bedenk mij; ik ben je voorgoed kwijt.