Lieve Chiel,
Wat heb ik een geluk,
Dat jij mijn allerbeste vriendje bent,
Voor mij kan het niet meer stuk,
Ik heb iemand die me heel goed kent!
Jij straalt gewoon wat uit,
Zoals een ster dat doet,
Ik begrijp je, ook zonder geluid,
Jij bent er voor me en dat doet me goed.
Ik ben blij dat ik jou heb als vriend,
Want zo'n liefdevol persoon zoals jij,
Heb ik eigenlijk niet verdiend,
Bedankt dat jij er bent voor mij!
Liefs en een knuff...