Jaloers als ik was
Zoveel hou ik van jou
Zo positief bedoeld
Zo negatief geuit
Je bent voor mij de eerste
waar ik zoveel om geef.
Je mooie ogen, je lieve lach
bezorgen me nog steeds
een fijn en vertrouwd gevoel.
Je hand in de mijne,
een zoveelste kus
die warmte in mij
steeds als ik eraan denk.
Alles even betekenisvol,
alles even gemeend
Ik mis je zo, mn lieve sgat
En kwil je egt nooit kwijt!!
Voor Kjell geschreven...
-xxx-lumunu!!