je zei dat je me graag zag,
en dat je graag naar me zag.
ik dacht echt dat je om me gaf,
maar eigelijk was dit een straf.
je hebt me bedrogen,
en al die tijd tegen me gelogen.
elke keer dat ik die brief las,
dacht ik dat je liefde echt was.
maar jij hebt al die tijd mij voor de gek gehouwen,
ik dacht ook dat ik je kon vertrouwen.
maar je bent 1 ding vergeten,
en dat zal je waarschijnlijk ook niet weten.
ik zag je nog maar aankomen,
en ik was onmiddellijk mijn hart aan jou verloren.
en dat doet nu pijn,
yoni je zal toch altijd een deel van mijn leven zijn!