Als ik kon zou ik je alles geven
Alles wat je wou
Wat je nodig hebt in dit leven
Waarmee je, je redden zou
Rijkdom kan ik je niet beloven
Tenzij ik de grote pot zou winnen
In liefde kan ik je doen geloven
Want die heb je al diep van binnen
Kan wat lieve woordjes tegen je fluisteren
Kan je wat opbeuren
Kan heel goed naar je luisteren
Ik zal je dag wel kleuren
Hiervoor hoef ik die pot niet te winnen
Kan ook zonder dat jouw hart beminnen