Ik voel diep van binnen
De kwelling
Het verlangen
Naar jou
Ik wil duidelijkheid
Over wat ik voel
Wat ik wil
En wat ik verlang
Ik zie je gaan
Onbereikbaar en ver weg
Niet voor mij..
Maar met haar
Ik geloof nog steeds,
In de tijd die komt
Dus denk ik, naar jou schrijven
“time will tell”