Jij ging,
maar waarom?
waarom is het leven zo krom,
we hadden elkaar nog zoveel te geven,
maar helaas kwam er ineens een einde aan je leven..
nu 3 jaar geleden…
het lijkt vandaag gebeurt.
zo voelt de traan die over mijn wang treurt.
Zo vers..zo intens..
Een vriendschap zo hecht..
Tussen dier en mens..
Met een traan,
pen en papier..
schrijf ik hier..
ik heb intens verdriet met jou te moeten missen..
mijn lieve dier..
De tranen nog zo vers.
en heel intens..
De beste vriendschap tussen dier & mens