Als wolken voor de zon
Het ene moment schijnt de zon
Het anderen moment verstop achter een wolk
De zon scheen een tijd
Maar toen kwamen de wolken
Die heel het land donker en grijs maakten
Er komt geen straaltje zon meer door
Alles is zwart
Alles word somber en grauw
Tot dat ene moment
De zon door een gat in de wolk weer te zien is
En alles weer vrolijk doet kleuren
En alles weer een niew leven geeft