leven is wachten
wachten op een oplossing
voor de pijn
maar we weten niet
of die er ooit zal zijn
leven is ook
vechten
steeds opnieuw
vallen
en proberen terug op te staan
steeds opnieuw
leven is
proberen overleven
in een maatschappij
waar alles perfect moet zijn
iedereen moet hetzelfde kunnen presteren
anders wordt je onvoorbiddelijk
aan de kant geschoven