La
Een klein anstig kindje
Nog niet weten waar hij in is beland
Kijkt gezellig met zijn beste vriend tv
Met een fles cola en een zak chips
Hij had het naar zijn zin
Zijn beste vriend had een lach opzijn gezicht
Tot zijn vader binnen kwam
Ik zag zijn ogen angstig kijken
Zijn vader zij
Waar is het geld
Hij haalde 30 gulden uit zijn zak en gaf het aan zijn vader
Die zij goed zo
Zijn vader keek naar de jongen die naast zijn zoon zat
En zij waar is jou geld
Hij had niks mee
Hij wou geen geld meer stelen
Langzaam kwam de man op hem af
En opende de tafel la
Vanaf dat moment
Zijn leven voorgoed veranderd
Een 8 jarige jongen met de dood bedreigt
Koud metaal op zijn voor hoofd
Zo bang als hij was
Zo bang is hij nog steeds