Hoor die klanken die zij voortbrengt met haar stem.
Zo krachtig, zo mooi zo prachtig.
De liedjes die ze zingt, zo sterk.
Dat ze over jou zouden kunnen gaan.
Kijk hoe ze danst en beweegt.
Het podium is van haar.
Hoe ze lacht als ze ziet dat iedereen zich vermaakt.
dat raakt bij haar de snaar.
Vol vreugde zingt en springt ze rond.
Het brengt veel fanse met zich mee.
Heel logisch dat men met haar een nieuw talent vond.
Om zo'n mooie stem kan je niet heen.