Wat zou je doen wanneer..
Alwéér dat stomme gevoel
Ik durf het niet te zeggen
Als ik zeg, 'ik wil niet meer leven'
Zou ik dat dan verder moeten uitleggen?
Zou je er raar over opkijken?
Of zou je er gewoon overheen praten?
Ik weet niet wat je zou doen
Misschien het er zo bij laten?
Of misschien niet weten wat je hoort
En in stilte een arm om me heen slaan
Zou je er echt voor me zijn
En me niet in de kou laten staan?
Ik hoop dat je er dan voor me bent
Want ik zeg altijd ‘het gaat wel’ maar
Geloof mijn lach niet, dat is mijn masker
De bewijzen daarvan staan in mijn vel...