jij
jij laat me voelen dat ik het waard ben
om te leven
jij maakt me compleet,
laat me voelen dat ik nog leef,
jij geeft me een rede om te leven!,
tegen jou kan ik alles vertellen,
jij maakt me gelukkig,
wat ik in tijden niet heb gevoeld,
jij bent me alles
ook al heb ik niks meer,
jij hoort bij mij