Ik rijd niet in een grote dure auto
Ik ben niet zo'n macho
Ik zie er niet uit als een fotomodel
En mijn geld verdien ik ook lang niet zo snel
Ik heb geen coupe 'Glossy Magazine'
Geen baan waarmee ik miljoenen verdien
Ik heb veel minder dan dat op de bank
En ook geen piercing in mijn ... of grote tattoo in mijn flank
Ik ben geen gladde versierder, verslind geen vrouwen aan de lopende band
En eindig ook niet elke dag steevast met een biertje in mijn hand
Ik parkeer mijn auto nooit achteruit in, in één keer
En gewoon eens een avond naar je luisteren doe ik ook zo weer
Ik kijk nooit naar voetbal op tv
En Formule 1, daar doe je mij al helemáál geen plezier mee
Ik ben niet iemand die voor zijn lol graag dingen sloopt
Of die op straat graag vecht
Ik ben een gewone jongen wiens hart van liefde overloopt
Voor jou, maar DAT is dan tenminste ECHT
Ik wou dat jij mij alles vroeg
Mij vertelde hoe je me ziet
Op al het bovenstaande na, ben ik man genoeg
Maar jou dat gewoon vragen, dat durf ik dan weer niet