Woensdag middag is het weer zo ver
rond half 5 stromen de gasten binnen
maar daarvoor nog even geld pinnen
en vanavond is iemand de ster
veel geld, winnen of verliezen
maar het gaat om plezier
met 't aantal mensen 2,75 x 4
maar mond dicht, alles op elkaar, tanden & kiezen
pokeren is vanavond het spel
waar deze avond over gaat
vanavond pokeren met je maat
maar spelen jullie soft of fel?
10 man 1 vrouw
aan de tafel vast gezet
deze avond is echt te vet
maar wees de dame trouw
verschillende kaarten en kansen
iedereen gewoon gelijk
deze avond lekker even geen gezeik
alleen denken en niet sjansen
deze night niet te vergeten
einde van de avond, iedereen weg
kon het niet langer? wat een pech
we hebben 4 uur gezeten
op naar de volgende keer
nu zeg ik dag en tot dan
ik ben jou pokerfan
ik stop mijn handen doen zeer
Gedichtje voor tijmen:)