I LOVE YOU
JE T'AIME
TE QUIERO
IK HOU VAN JOU
Het is zo leuk om bij jou te zijn
elke keer als ik je zie
dansen de vlinderjtes in mijn buik
soms zien we elkaar
kort, soms lang
altijd vliegt de tijd voorbij
als ik bij jou ben.
samendoen we leuke dingen
niets spectaculair, maar toch speciaal!
je zegt dan van die lieve woordjes
waarvan ik begin te giechelen
dat heb je graag
je noemt het mijn kleuterlach.
ik geef je een kusje
en je begint te lachen
ik zie verliefdheid in je ogen.
Ik voel me rustig in je armen.
ze beschermen mij
gisteren was het twee maand
de dagen en weken vliegen voorbij
ik hoop dat dit gevoel nog lang blijft duren
want ik ben echt super verliefd
en ik wil je echt niet verliezen!