Verschillende vragen achtervolgen mij door mijn dagen,
Mijn zelfvertrouwen begint te vervagen.
Zekerheid is er niet meer,
De antwoorden doen me zeer.
Want de antwoorden zijn niet te geloven,
Mijn geluk is zomaar voorbijgevlogen.
Het dragen van de pijn,
Het dragen van de leugens,
Waarvan ik wou dat het voorbij kon zijn.
Terugvechten is zinloos,
De strijd is voorbij,
Mij is niet ik en ik is niet mij!