Onverwacht Avontuur
Opgaand in gotische klanken
zweef ik mijn stille dans
totdat mijn hand als grootste goed
gekoesterd in de jouwe
beroerd wordt door je zachte lippen
Onder zwartgepunte nagels
schuilt een tedere paladijn
die muzikale dromen wil delen
-gaarne vlieg ik met je mee
Maar liever nog
word ik naast je wakker en laat ze
werkelijk worden onder onze
blote voeten op het strand
gaan wij hand in hand, aan de goede kant
van de zon
Welke landen creƫren wij voor ons?
My dear and kind sirBeljuril,
with gorgeous goldbrown hair,
let's share our worlds, and if you will,
may I be your lady fair?