De dingen die je daar deed
Het voelt als verraad
De dingen die je daar zei
Het maakte me kwaad
Nee, niet kwaad
ik ben niet boos
Je stelde me teleur
Waarom heb je dit gedaan?
We waren juist zo close
Ik wil van jou een verklaring
want je hebt me een andere jij laten zien
Ik zag een kant die ik niet kende
Een kant die ik niet verdien
Je stelde me teleur
Je doet me verdriet
Je had dit niet mogen doen
En ik hoop dat je dat nu eindelijk inziet