De zee en het vuur
Hun liefde was puur
Ze mochten elkaar heel graag
Het vuur stelde de zee een vraag:
Zul je me niet doven als we gaan verloven?
Ze wisten allebei het antwoord
Ze pleegden samen moord
De zee doofde het vuur
En dat werd hun laatste uur