Ik smeer je in
Ik smeer het op je rug
Op je buik en op je benen
Van je top tot aan je tenen
En dan jij
Jij bij mij
Op mijn rug, buik en benen
Van mijn top tot aan mijn tenen
En dan liggen we daar
Lekker in de zon
Als een verliefd paar
En wenste ik dat ik niet meer zonder kon