dood
na zoveel, dagen, maanden jaren
beginnen mensen het te vergeeten dat je ooit geleefd hebt
je graf wordt achter gelaten
en het wordt niet meer gepoetst
je krijgt ook geen bloemen meer met allerheilige
en je wordt zomaar vergeeten door iedereen
nu ben je eenzaam en aleen
er is niemand meer die aan je denkt
nu ben je pas echt dood
nu dat je in niemand zijn hart meer zit