Met bloedend hart nam ik afscheid
Van de plaats waar ik nooit meer terug zal keren
Waar ik alles achterlaat
Om er nooit meer terug te keren
En het doet me pijn
Meer pijn dan iets ooit zal doen of heeft gedaan
Maar toch is het noodzakelijk
Wil ik me ooit op kunnen richten
En sterker te zijn
Met bloedend hart neem ik afscheid
Van alles wat me vasthoudt
En me tegenhoudt om te doen
Wat ik wil doen, waarvan ik
Weet dat ik het moet doen
Vaarwel zeg ik nu
Tegen de plaats
Waar ik nooit naar hoop terug te keren
De plaats zo smerig en zwart
Van alle dingen die me tegenstaan
Vaarwel