TV
Een onschuldig tv programma
Maar alles kwam terug met een klap
Harder dan ooit kwam het terug
Het was niet te stoppen
Hij kon zijn pijn niet meer verdringen
Het werd teveel
Angstig probeerde hij in een hoekje tekruipen
Maar iedereen kon hem zijn
Kon zijn pijn en verdriet zien
de pijn en verdriet die hij steeds maar weer probeert te verstoppen
Zijn verleden wat hij wil vergeten
Kapot wil slaan
Hij wil niet meer leven in
Angst
En pijn