Hamer
Hij wil een grote hamer
Om een groot gat in zijn verleden teslaan
Alles kapot
Alles vergeten
Met een klap zou hij alles stuk slaan
En alles vergeten
En weer op nieuw kunnen beginnen
Een klap
Met de grote hamer
En alles uit zijn verleden is gewist
Alles vergeten
Want wat niet weet wat niet deert