Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Boeren hart
Boeren hart
een boertje is een schat
iets te makkelijk
iets te schapelijk
dus geef hem maar een trap in`t gat
maakt hem niks uit
kan hem niet schelen
de wereld draait wel door
hij heeft geen gevoel en is niet stoer
daarom heet hij boer
hij leeft in meur en koeien geur
makkelijk te paaien
stillekes om de vinger te draaien
maar als in stilte de ochtend roept
staat hij op het land
een glimlach en zijn liefde
een man met hart
alles te vergeven
tevreden met zijn leven
want wie vult de horen van overvloed
dat zelfde boertje met zijn vriendelijk gemoed
om dat hij wil
en nooit iets moet
en zo vind hij het goed
***-****
Wim
Reacties op dit gedicht
Black Lord vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Quadesh
:
Dinsdag, mei 22, 2007 08:01
kijk daarom is lani verliefd op boer jan. de warmte tegen overzijn koeien. ach wat lul ik nou. leuk gedicht. kus
M.b.M
:
Vrijdag, mei 18, 2007 21:26
leuk en moooi gedichtje
Over dit gedicht
Auteur:
Black Lord
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
18 mei 2007
Thema's:
[Humor]
[Delen]
[Ironie]