k wil weg,
weg van deze shit,
van mijn problemen,
vluchten, voor iederreen,
voor de toekomst,
wil niet meer verder,
zit gevangen in me eigen wereld,
niemand kan me bereiken,
duw iedereen weg,
bang dat ze me kwetsen en pijn doen,
waar heb net ik dit leven?,
k wil stoppen, wegrennen,dood,
vecht al heel me leven,
vechten voor mijn toekomst,
wil niet meer vechten,ik geef op,
de druk word te zwaar,
je ziet geen sally meer die vrolijk en gelukkig is,
die blij met zichzelf is,
je ziet een sally, die zwaar depresief is, doodongelukkig,
walgt van zichzelf, doet der zelf elke dag zoveel verschrikkelijk pijn,
omdat ze hier niet meer wil zijn,
ze wil weggaan, weg van hier,
ik kan der focking niet meer tege!