Stil zit ik voor me uit te staren
mijn gedachten zijn bij jou
vlinders vliegen af en aan
zou het komen omdat ik zoveel van je hou?
ik kan eigenlijk niet wachten
totdat ik je weer zal zien
morgen zal de trein weer stoppen
zit je er dan in misschien?
nee,ik weet ook wel dat dat niet gaat
ik moet nog even wachten
maar over niet al te lange tijd is het dan zover
dat ook jouw naam op mijn deurbordje staat!
Danielle