als je klein bent doet het verlieze van je lievelings pop of een konijn pijn.
Maar later in het leven leer je over de dingen die echt belangrijk zijn.
je familie vrienden, en de mensen die om je geven
dat is de reden waarom jij wil leven
maar als zo iemand je verlaat
dat doet pijn her raakt