Verbonden zijn.
Verstild sta ik
bij het Zwanewater
en probeer me
bewust te verbinden
met de zon en de aarde.
Ik haal diep adem
en geniet intens
van dit moment.
Als stralende
sterretjes
danst het licht
van de zon
op de golfjes
van het water.
Kleurige lichtbundels
strekken zich
naar me uit,
en komen mijn
hart binnen.
De engelendans
is begonnen
alleen voor mij.
Ik knijp mijn ogen
een beetje samen
en concentreer me
op dat prachtige licht.
Een diepe vrede
daalt in mij neer
zo intens,
alleen dit moment
is wat telt.
Langzaam
maak ik me los
van dit
magische moment.
Traag
vervolg ik
mijn wandeling,
me intens
gelukkig voelend.
Zo voelt dus
verbonden zijn!
Tineke Ebing