Hier zit ik dan op mijn kamertje
Met zoveel gedachten,
Met zoveel herinneringen
Niet wetend wat ik nog mag verwachten
Het verleden ...
Wat is het ?
Iets dat voorbij is,
Iets dat is gebeurt,
Maar wat blijft verder leven in het heden
Pijn,
Zal het ooit weggaan?
Geen antwoorden,
Maar wel 1000 vragen
Ik vraag me af ..
Hoe zal de toekomst zijn?
Vreugde,
Dat moet er gewoon zijn
Omdat het me doet leven
Geluk,
Ik heb het nodig
Net zoals iedereen
Maar wat moet ik er voor terug geven ?
Geef mij liefde,
Het doet men hart sneller slaan
Het is zo een prachtig gevoel
Een gevoel dat ik nooit zal vergeten
Omdat liefde er zal zijn in het verleden,
Net als in het heden