Een lied dat nog veel langer klinkt dan snaren kunnen trillen.
Een stem die lange niet meer zingt maar je toch steeds laat rillen.
Een drank die je benevelen blijft hoewel de fles lang leeg is.
Een vrouw die je begeren blijft hoewel zij niet meer hier is.