Liefje , kijk eens in mijn ogen,
Ze stralen en het komt door jou...
Jij haalt het beste in mij naar boven,
het is daarom dat ik van je hou..
Naast jou wil ik elke dag ontwaken,
Achter jouw zal ik altijd staan.
Mijn gevoel heeft nooit gelogen.. ,
Ik wil met jou door het leven gaan.
Je zal het altijd kunnen zien,
als je in mijn ogen kijkt.
Want daar weerkaast jouw warmte,
liefde ,vertrouwen en eerlijkheid...